Bel ons op 010-2374562

Bel ons op 010-2374562

Werkwijze

Voordat wij uw zaak in behandeling nemen, nodigen wij u uit voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek maakt u kennis met de advocaat en wordt uw juridisch probleem besproken. Ook zal de advocaat de kosten van de zaak met u bespreken.

Als u wilt dat de advocaat uw zaak gaat behandelen dan zal de advocaat uw gegevens noteren en documenten die betrekking hebben op uw zaak innemen of opvragen. De advocaat zal ook een brief (opdrachtbevestiging) naar u sturen waarin wordt bevestigd dat u de advocaat opdracht heeft gegeven om u bij te staan. In de opdrachtbevestiging worden ook de gemaakte (prijs)afspraken vastgelegd. De advocaat gaat daarna aan de slag met uw zaak.

De advocaat overlegt met u over de aanpak van uw zaak en informeert u over de ontwikkelingen in uw zaak. Als er in uw zaak een (hoor)zitting plaatsvindt, zal de advocaat u voorbereiden en met u meegaan naar de (hoor)zitting. Als u vragen heeft over uw zaak mag u uiteraard altijd contact opnemen met uw advocaat.

Privacyverklaring
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. In onze privacyverklaring lichten wij toe hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. 

Klachtregeling
Ons kantoor zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u ontevreden bent over een bepaald aspect van onze dienstverlening. In dat geval kunt u gebruik maken van onze interne klachtenregeling. Voor het geval dat wij niet samen tot een oplossing van een geschil kunnen komen, is ons kantoor aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur. In onze brochure kunt u lezen wat u kunt doen wanneer u een klacht heeft over uw advocaat.

Algemene voorwaarden
Op al onze opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.  Van deze voorwaarden maakt onder meer onderdeel uit een beperking van de aansprakelijkheid. Iedere aansprakelijkheid is uitdrukkelijk beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van de advocaat daadwerkelijk wordt uitgekeerd, vermeerderd met het eigen risico. Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Bel mij terug!

Vul uw gegevens in en we bellen u terug binnen 24 uur.

Voer een juiste naam in!

Voer een juist telefoonnummer in!

{{callme.message}}